Kaikki ovat tehneet syntiä ja vain Jeesus pelastaa.

Tässä muutama Raamatun paikka, sillä sana on totuus ja koskettaa ihmisen sydäntä:

Room. 3:23, 24 Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa,
Room. 11:32 Sillä Jumala on sulkenut kaikki tottelemattomuuteen, että hän kaikkia armahtaisi.
Gal. 3:22 Mutta Raamattu on sulkenut kaikki synnin alle, että se, mikä luvattu oli, annettaisiin uskosta Jeesukseen Kristukseen niille, jotka uskovat.
1. Joh. 1: 8. Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä.
1. Joh. 1: 10. Jos sanomme, ettemme ole syntiä tehneet, niin me teemme hänet valhettelijaksi, ja hänen sanansa ei ole meissä.

NIIN SELKEÄSTI RAAMATTU KERTOO KUINKA IHMINEN TARVITSEE JEESUSTA PELASTUAKSEEN JA PÄÄSTÄKSEEN TAIVAASEEN. JA ELLEI OTA JEESUKSEN SOVINTOTYÖTÄ ELÄMÄÄNSÄ NIIN JOUTUU IANKAIKKISEEN KADOTUKSEEN.

1.Tim.2:5 sillä yksi on Jumala, yksi myös välimies Jumalan ja ihmisen välillä, ihminen Kristus Jeesus.
Joh. 14:6. Jeesus sanoi hänelle: ”Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.
2. Kor. 5:19-20 Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen viran. Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.

Joh. 3: 16-18 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi. Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
Room. 5:8 Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme.

Raamattu on täynnä näitä ihania lupauksia, neuvoja ja rohkaisuja ihmisille. Kannattaa päivittäin lukea Raamattua.
Jeesuksen kolme tärkeää sanaa ristillä:” Se on täytetty.”
Jeesus sovitti ihmisten synnit ja sairaudet Golgatan keskimmäisellä ristillä, jotta jokainen voisi pelastua ja parantua uskomalla Häneen, Jumalan Poikana ja Vapahtajanaan.
Maanpäällä on jokaisen ihmisen valittava, missä hän tahdoo viettää ikuisuutensa. Taivaassa Jumala pyyhkii kaikki kyyneleesi ja alkaa ikuinen ilo.
Uskon ettei kukaan tahdo iankaikkiseen kadotukseen, jossa on itku ja hammasten kiristys. Ikuisuus ei pääty koskaan.

JEESUS KUTSUU JOKAISTA IHMISTÄ PELASTUKSEEN KAKSI TAI KOLME KERTAA ANTAMALLA ETSIKKOAJAN.

OTATHAN JEESUS ELÄMÄSI HERRAKSI, NIIN PELASTUT.

Tahtoessanne tulla uskoon, voitte rukoilla vaikka näin: Olen syntinen ja tarvitsen sinua, Jeesus. Uskon että kuolit minun syntieni ja sairauksieni puolesta Golgatan keskimmäisellä ristillä. Pese verelläsi kaikki minun syntini ja anna ne anteeksi, sekä täytä Pyhällä Hengellä ja tulella. Ota kaikki valtuudet elämästäni. Johdata minut taivaaseen saakka. Aamen.

Kun olet rukoullut tuon rukouksen, niin etsi sellainen seurakunta missä ei vesitetä Jumalan sanaa ja etsi paimen tai vanhemmistoveli käsiisi ja pyydä päästä uskovien kasteelle. Tietenkin kannattaa heti todistaa, että olet uskossa.

Siunaten: Johanna

Mainokset
Kategoria(t): Pyhän Hengen kaste.. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s