Vain Jeesuksen Kristuksen kautta päästään Isän Jumalamme luokse.

Kun otat Jeesuksen elämääsi, silloin otat vastaan Jumalan.
1. Joh. 2:23 Kuka ikinä kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään. Joka tunnustaa Pojan, hänellä on myös Isä.
1. Joh. 4:10 Siinä on rakkaus – ei siinä, että me rakastimme Jumalaa, vaan siinä, että hän rakasti meitä ja lähetti Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi.
1 Joh. 5:12, 13 Jolla Poika on, sillä on elämä; jolla Jumalan Poikaa ei ole, sillä ei ole elämää. Tämän minä olen kirjoittanut teille, jotka uskotte Jumalan Pojan nimeen, tietääksenne, että teillä on iankaikkinen elämä.
1.Tim.2:5 sillä yksi on Jumala, yksi myös välimies jumalan ja ihmisen välillä, ihminen Kristus Jeesus

Kuinka selkeää Jumalan sanaa. Vain Jeesuksen veri todella puhdistaa kaikesta synnistä ja saastasta ja antaa oikeuden Isän istuimen eteen. Ei mikään enää erota sinua Jumalan rakkaudesta, kun olet Jeesuksen oma.

Room. 8:38-39 Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.

Jeesus kuoli, jotta sinä voisit päästä Jumalan yhteyteen.

2. Kor. 5:19-20 Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen viran. Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.
Kun meillä on Jeesus niin emme tarvitse pelätä mitään.
Room. 8:31-32 Mitä me siis tähän sanomme? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan? Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme, kuinka hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin hänen kanssansa?

Tahtoessasi tulla uskoon voit rukoilla perässäni: Olen sytinen ja tarvitsen sinua Jeesus. Anna anteeksi kaikki syntini ja pese minut verelläsi kaikesta synnistä puhtaaksi. Tule elämäni Herraksi ja valtiaaksi ja anna voima elää tahtoasi noudattaen taivaan kotiin saakka. Täytä Pyhällä Hengellä ja tulella. Aamen.

Siunaten: Johanna

Mainokset
Kategoria(t): Pyhän Hengen kaste.. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s