PalTalk

Varoitus! Tätä huonetta ja toimintaa yritetään välillä kopioida samannimisenä palissa. Aidossa huoneessa on owner Daavid500_1_. Älkää eksykö.
PAL TALK JA JUMALAN IKUISEN SANAN TOTUUS JA RUKOUSHUONE
Voit myös osallistua netissä rukousiltoihin ja jättää rukouspyyntöjä sekä kuunnella saarnoja seuraavan linkin kautta. Tee itsellesi nimimerkki ja salasana sekä rekisteröidy sisään tunnuksillasi. Voit myös ladata alempana olevan linkin kautta Pal-talk lataussivuston, täysiversio Pal-talkista (toimivampi) ja tehdä itsellesi tunnukset sekä salasanan. Sitten Jumalan Ikuisen Sanan Totuus ja Rukoushuoneeseen. Helppoa ja siunaavaa kun saa suoraan kotikoneelta rukoilla ja kuunnella saarnoja livenä.
http://express.paltalk.com/index.html?gid=1032683851&refc=109740
Teknistä apua kirjautumiseen, puhelinnumerosta 041 773 1220.
Martti ja Merja ovat jo yli 10 vuotta ylläpitäneet internetissä evankeliointi & rukoushuonetta sekä tehneet vankilatyötä. Monet ihmiset ovat löytäneet Jeesuksen, parantuneet sairauksista ja saaneet monenlaista apua ongelmiinsa tämän palvelutyön kautta. Kunnia tietysti Jumalalle näistä hyvistä asioista. Huone on auki keskiviikkona, lauantaina ja sunnuntaina sekä joskus myös maanantaina ja torstaina klo. 18-23.30. TERVETULOA MUKAAN !

PAL TALK OHJEET
Näin voit välittömästi hakea PalTalk-ohjelman itsellesi! TOIMIVAMPI, TÄYSVERSIO
http://www.paltalk.com/
Ohjelman asennus on helppoa!
A. Asennusohjelman saat ladattua seuraavasti:
Ohjelman voit ladata yllä olevasta linkistä. Huom! Uusien versioiden myötä saattaa latausprosessiin tulla muutoksia. Download Avautuu PalTalk.com-sivulle, jossa klikkaa ”download”-nappia ladataksesi ohjelman koneellesi.

B. PalTalk-ohjelman asennus

Avaa lataamasi tiedosto, jonka nimi on: ”pal_install.exe” ja löydät sen omalta konneeltasi siitä paikasta mihin tallensit sen. Kun klikkaat tiedostoa kaksi kertaa, niin PalTalk-ohjelma aloittaa automaattisesti asennuksen.Täytä tarvittavat tiedot ja hyväksy.( Paltalk licence agreement paina accept.) Ohjelma ottaa yhteyden Paltalkin rekisteröinti sivulle.

C. Rekisteröinti Nickname:

keksi salanimi Password keksi salasana retype password toista salasana secret question: valitse salainen kysymys( älä jätä tyhjäksi.) secretanswer: salainen vastaus=voit keksiä mitä tahdot Text verification = kirjoita laatikkoon, sen viedessä kuvassa oleva teksti, kaiken tehtyä paina submit.
Nyt voit hengähtää ja avata sähköpostistasi varmistuskoodin, kirjoita se muistiin koska tarvitset koodin siinä vaiheessa kun kirjaudut ensimmäistä kertaa PalTalkiin.
Kirjoita saamasi koodi kun kirjaudut ensimmäistä kertaa, (tämän kysymyksen saat vain kerran).
Nyt sinulla on toimiva PalTalk!

Jos sinulla kuitenkin on ongelmia ohjelman kanssa niin ole yhteydessä ylläpitoomme. Kirjaudu PalTalkiin sisään käyttämällä käyttäjätunnustuksesi yhdessä salasanasi kanssa niihin varattuihin kenttiin ja kirjaudu paltalkiisi. Ylhäällä oikealla näet ”Groups” ja avautuu ”All Categories” ja löydät (listan keskivaiheilta) ”Christanity” jota klikkaat sieltä ja etsi JUMALAN IKUISEN SANAN TOTUUS JA RUKOUS HUONE jota sitten klikkaat ja huone avautuu sinulle ja olet tervetullut veljien ja sisarien yhteiseen joukkoon – jakaamaan ja vastaanottamaan armoa Kristukselta Jeesukselta.
Huoneen taulun alareunassa ovat tärkeimmät toiminnot: ota mikkiä =lock mic on ……………………. anna mikki pois push to talk huoneessa olevien nickname listassa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s